dinsdag 11 november 2014

Upcycling challenge - afval wordt design

Van oude spulletjes iets moois maken, ik ben lang niet de enige die zich daar in haar vrije tijd aan durft bezondigen. Upcycling heet dat, en het resultaat is een uniek stukje handmade design gemaakt van dingen die anders op de afvalberg zouden belanden. 

Evy Puelinckx van het Vindingrijk,  de dame met op haar visitekaartje ronkende titels als designer, presentatrice en 'Minister van Upcycling'  schreef er een puik boek over en gaat nu ook de Upcycling Challenge van KBC aan. De Upcycling Challenge?Mensen van't Stad hebben ongetwijfeld de gigantische banner aan de KBC-toren al eens zien hangen. Nu mag de banner weg en een enkeltje richting containerpark is geen optie. Het reclamedoek van 572 m² en met een totaal gewicht van zo'n 200 kg is toe aan een tweede leven.

Dat tweede leven, dat kunt u trouwens zelf mee bepalen. Inderdaad ja, via de Upcycling Challenge kun je idee├źn doorgeven wat Eva met het doek kan aanvangen. De vijf leukste suggesties worden door Eva uitgevoerd. Deelnemers maken dus de kans een eigen stuk design te winnen. Er worden ook 5 boeken weggegeven, als troostprijs. Nuja, troostprijs... wij zouden er alvast zeer blij mee zijn. Succes iedereen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten