woensdag 2 oktober 2013

Muntgroen, part III

Als een stiefmoederlijk behandeld kastje stond het daar in een hoekje tegen de grond in de Kringwinkel van Turnhout. Mijn oog viel er onmiddellijk op en ik was op slag verliefd. Na een kort telefonisch onderhoud (ons huis staat immers al vol meubeltjes) met de heer Sid Frisjes die uiteindelijk zijn zegen gaf, werd de aankoop van het kastje met glazen schuifdeurtjes een feit.

Dit exemplaar heeft een aantal maanden moeten wachten op zijn ultieme make-over en afgelopen zomer was het zover. Na verscheidene gaatjes te vullen en een zijrand vast te plakken (met tweecomponentenlijm) was het eindelijk tijd voor zijn muntgroene kleurbad. Nice!

make-over

Momenteel ben ik nog op zoek naar een deftig systeem om het kastje op te hangen. In de tussentijd zorgen deze 'Stampertjes' voor de finishing touch. Niet te geloven trouwens wat voor schattigs je soms vindt tussen die postuurkes in de plaatselijke Kringwinkel.

Stampertje en Stampertje

Muntgroene toestanden: wordt nog (minstens) één keer vervolgd... .

1 opmerking:

  1. Ma how seg, zo'n mooie dingen!
    Zo'n nachtkastje hebben we voor Anna ook (en een bijhorend bed), maar in het wit. Doeme toch, had ik maar aan muntgroen gedacht. :-)

    BeantwoordenVerwijderen